Guacamole -tiden ska vara varje dag. Jag tror att Amerika borde ha Guac -tid, som England har te -tid. Vem är med?

Idag använde jag vår rikliga utbud av avokado för att göra Monicas berömda guacamole. Tyvärr är detta recept verkligen ett “ögonglob det” för att mäta kinda recept, så det är inte lätt för mig att ge specifika mängder. Men jag kan berätta vad jag lägger i mixen:
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick det traditionella testet och Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
03:09

leva
00:00
08:21
05:16

– avokado

– Lök (rött eller grönt arbete)

– Koriander

– Salt

– Vitlökspulver

– Salsa (för att jag är lika lat till fina huggtomater)

– Limejuice

– Säsongsalt?

Krossa upp avokadon och lägg till resten av komponenterna efter smak. Knäck sedan en korona och ta en påse chips. Hugg in!

Jag har fått Kashiwa Reysol Tröja höra att detta GUAC är det allra bästa många som någonsin har haft. Det kan vara min mexikanska touch, men jag skulle vilja tro att det är mitt speciella recept.

Tidigare idag packade jag min lunch för att äta på vägen. Jag hade en intervju klockan 12:30 och sedan ett gäng ärenden. Jag förstod att inte planera skulle betyda att jag skulle bli alltför hungrig och lika katastrof. Jag är glad att jag trodde framåt. Det här är min mammas lunchlåda …

Jag stannade också i Del Taco för en förfriskning?

I eftermiddag grävde jag in i vattenkokaren. Det här är smaskigt även om jag brände det lite.

Pakethämtning! En av mina uppgifter var ett stopp på postkontoret. Jag mailade några buntar av grundläggande faktorer som inte skulle formas till vårt bagage.

Min katt gillar mig <3 Han krullade bakom mitt byte igår när jag bloggade. Detta händer inte ofta, så det måste betyda att han saknade mig lika mycket! Jag saknade honom också. (Vänligen ignorera vår röra, det är pinsamt. Men inte så pinsamt att jag inte lägger upp den här bilden.) Nytt fynd på de stora partierna! Stacy's Soy Thin Crisps. Dessa är något söta. Det är konstigt att äta soja chips som inte är salt, men jag gillade dem. Se dig fredag! Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt med dessa: Vad håller dig tillbaka från ditt löpande mål Vad håller dig tillbaka från ditt löpande mål Ditt tankesätt är vad som verkligen håller dig tillbaka från dina löpande mål. Det är inte din förmåga att springa så snabbt eller långt Gott nytt år från Run Eat Repeat! Gott nytt år från Run Eat Repeat! gott nytt år!! Jag är tillbaka från en liten ledighet och vill skicka dig bästa önskningar för 2022. Jag saknade dig och bloggar och f Guacamole hack Guacamole hack Super snabbt och enkelt guacamole recept. Prova detta snabba guacamole -hack för välsmakande och restaurangkvalitetsguacamole med o Vad jag åt idag matdagbok - Marathon Training Week 4 Vad jag åt AS Monaco Tröja idag matdagbok – Marathon Training Week 4

Vad jag äter på en dag. Matdagbok Running Blog Training Week 4. Frukost, lunch, middag och snacks plus anteckningar om

Miles totalt och finaste februari 2021

Miles totalt och finaste februari 2021

Hur många mil körde du den här månaden? @Runeatreepeat Instagram sTory -mall för löpare. finaste Club Tijuana Tröja körning och äter för

Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör

Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör

Roliga löpande memes för varför människor springer. Kör Disney Training Update. Kör påminnelser om samhället och

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.