PBW firar 100: e avsnitt!

Bodybuilding Radio Show träffar århundradet Mark

På måndag kväll kommer “Pro Bodybuilding Weekly”, Radio Voice of Professional Bodybuilding, att fira sin 100: e avsnitt. Serien som först tog sig tillbaka i juni 2005 kommer att markera tillfället genom att presentera ett sällsynt besök med en av bodybuilding: s många berömda mästare, Sergio Oliva. Betraktas som bodybuilding är en hel del svårfångad intervju, kommer den tidigare Mr. Olympia -mästaren att gå med värdar Dan Solomon och Bob Cicherillo för en speciell “100: e upplaga” av bodybuilding talkradio.

Oliva utseende representerar ännu en milstolpe för den populära showen, som Cicherillo förklarar, ”Detta är en spännande show eftersom Sergio är den enda Olympia -mästaren som Everton FC Tröja ännu inte har dykt upp på PBW. Vi är glada över att ha haft den sällsynta möjligheten att intervjua alla 11 vinnare av Mr. Olympia. ”

Joe Weider, den berömda grundaren av Weider Club America Tröja Publications, sa att ”Jag vet att en sak eller två om att vara en pionjär när det gäller att sprida det globala budskapet om bodybuilding och fitness och pro bodybuilding varje vecka har agerat som en 2000 -talspionjär för att ta det meddelandet med hjälp av en Nytt medieformat till en ny publik. Jag gratulerar dem till deras initiativ och imponerande framgång. ”

Sedan programmet först sändes har PBW visat en glittrande lista över kroppsbyggande kändisar. Från Arnold Schwarzenegger, Lou Ferrigno och Reg Park, hela vägen till Lee Haney, Franco Columbu och den regerande mästaren Jay Cutler, har showens popularitet drivits av stöd från de många berömda medlemmarna i bodybuilding community. Programmet presenteras av tillägg Gigantic Muscletech och har flera kraftfulla marknadsföringspartnerskap, inklusive en allians med Internet Powerhouse Bodybuilding.com. “Förhållandet med PBW har varit mycket framgångsrikt för vårt företag.” Beskriver Sanfrecce Hiroshima Tröja bodybuilding.com grundare Ryan Deluca. “Vi har haft att lyssnaren växer varje år och vi är glada att hjälpa till att stödja en ny generation av bodybuilding media.”

Utvecklingen av Dan Solomon har showen också arbetat nära med de två ledande tidningstitlarna i kategorin Bodybuilding, Muscle & Fitness och Flex. Solomon utvecklade showen i ett försök att leverera en röst till en sport som en gång definierades endast av bilder och bläck. “Jag kände alltid att idrottare och fans desperat behövde ett nytt sätt att följa sporten.” Salomo förklarar. “Innan vi lanserade radioprogrammet fanns det massor av bodybuilding -fans som aldrig ens hade hört rösterna från sina favoritkroppsbyggare.”

2007 fortsatte “Pro Bodybuilding Weekly” sin tillväxt genom att lansera “PBW Global Broadcast Network”. Som ett resultat kan showen nu höras på nästan alla bodybuilding -industrin är många populära webbplatser. 2008 introducerade showen ett utökat format, framhävt av ett nytt segment med Bodybuilding Insider Larry Pepe. Under 2008 kommer IFBB: s professionella tävlingsschema att inkludera det första “Pro Bodybuilding Weekly Championships”.

Ställ in på måndag kl. 20 ET när Bodybuilding Talk Radio tar till luften för 100: e gången. För mycket mer information och upprepningar, besök www.bodybuildingradio.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.