av Peter Dawson

Covid-19 fortsätter att vara stor över landet såväl som sporten med college fotboll på några av de konstigaste sätten.

Notre Dames problem med viruset är, enligt huvudtränaren Brian Kelly, ett resultat av en förnamnmåltid samt en kräkningsspelare. Förra veckan uppgav universitetet i Buffalo 25 idrottare, inklusive 19 fotbollsspelare, har testat positivt för Coronavirus.

Förra veckan rapporterade nyhetsställen att ett icke-konferensspel mellan två FBS Division I-institutioner avbröts … för tidigt.

Georgia State, som var tänkt att resa några timmar upp i-85 från Atlanta, försenade sitt spel med UNC-Charlotte som arrangerades för 26 september.

Som det visar sig fick Georgia specificera felaktiga resultat från lagets covid -test när det förberedde sig för att åka till Charlotte den fredagen 25 september. De initiala, felaktiga resultaten utsattes förmodligen positiva covid testresultat för fyra individer. Dessutom antydde att komma i kontakt med spårning att 17 andra, inklusive en tränare, skulle behöva karantänering.

Georgia specificerar den atletiska direktören Charlie Cobb uppgav att alla dessa individer sedan fick sina vattpinnar igen. I slutändan kom alla Ajax Tröja resultat negativa.

I ett uttalande uttalade Cobb ”Det var vid denna tidpunkt som labbdirektören informerade Fluminense Tröja vår medicinska personal Racing Club de Avellaneda Tröja om att ett mänskligt fel fredag morgon utlöste felet i testresultaten. Den nedslående nyheten är att vi kanske har spelat på lördag. Ännu viktigare är att de positiva nyheterna är att vi inte har att göra med ett avbrott just nu. ”

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.