Barbara är partnerprofessor samt koordinator för University of North Carolina: s forskarutbildning i Sport Administration Specialization. Hon har en sekundär utnämning av idrottslagstiftning vid UNC -lagstiftningsskolan. Hon undervisar i juridiska problem inom högskolesporter såväl som NCAA -styrning samt efterlevnad i forskarutbildningen, utöver lagliga delar av idrott, diskriminering samt idrott samt kvinnor samt sport i grundutbildningen.

Vilka Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja var omständigheterna som utlöste dig att gravitera till idrottsrätten?

Jag arbetade inom administrationen i College Athletics och hanterade många juridiska frågor; Planen var att använda lagstiftningsgraden för att främja en karriär inom friidrottsadministration, men jag omskörde till akademiker istället.

Vad är dina kompetensområden inom idrottslagstiftningen?

Min expertis är inom college friidrott – alla juridiska problem inom college friidrott – med fokus på könsdiskriminering, avdelning IX, avdelning VII samt tillhörande sexuell trakasserier, sexuella övergrepp, graviditet, etc. Frågor

Vad är den Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja mest betydande idrottslagstiftningssituationen som du har inkluderat i?

Jag är inte en rättstvister, men jag har fungerat som konsult för många avdelningar för högskolor och som ett professionellt vittne. Kunder förväntar sig sekretess för känsliga frågor!

Vad är det mest givande med att vara professor i idrottslagstiftning?

Studenterna! Jag gillar att se glödlampan slå på när de förstår en juridisk idé och kan tillämpa den. Det andra elementet jag gillar är forskningsstudien – du är bara begränsad av din egen brist på fantasi (och tid, aldrig Sporting CP Tröja tillräckligt med tid!).

Har du en pedagogisk filosofi när det gäller din akademiska praxis?

Jag är en viktig pragmatiker, så jag försöker balansera teorin med praktiken.

Lär du dig på hösten, våren och/eller sommaren?

Jag undervisar hösten, våren såväl som sommartid – på lagstiftningsskolan, doktorander samt studenter.

Använder du en text? Om så är fallet, vilken?

Jag använder olika texter för olika kurser: idrottslagstiftning samt reglering (4: e upplagan) av Mitten, Davis, Smith samt Duru; Lagstiftning för underhållning och sportchefer (7: e upplagan) Cotton & Wolohan (red.); Sporträtt, styrning samt reglering (2: a upplagan) av Mitten, Davis, Smith, Shropshire, Osborne

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.