Burns finansiering, en alternativ finansieringsverksamhet som startas av seriell entreprenör Peter J. Burns III, tillfredsställer drömmen om en tidigare National Hockey League -spelare, räknade ut till Skift från genomförd expertidrottare till framgångsrik entreprenör.

Houston infödda Blair Stewart spelade tio års experthockey, mycket av det i världens mycket prestigefyllda experthockeyliga – NHL.

Tack vare Burns finansiering säkrade Stewart $ 162 000, vilket stöder utvecklingen av en prototypprodukt i den röda heta bärbara industrin.

“Jag upptäckte Peter såväl som Burns finansiering på LinkedIn och blev förvånad över exakt hur snabbt jag kunde få finansierad,” uttalade Stewart, som kallas Tomcatt. “Det var några månader, från början till slut.”

För Stewart var Burns finansiering ett fantastiskt val eftersom Stewart ville tillhandahålla så lite FC Porto Tröja kapital som möjligt för startfinansiering. “Med finansiering från Burns finansiering kunde jag inte tillhandahålla någon typ av eget kapital,” sade han.

“Venturekapitalister såväl som ängelinvesterare funderar i Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja allmänhet inte på att investera i prototyper, liksom om de är, de förväntar sig ett betydande antal eget Japans herrlandslag i fotboll Tröja kapital i början av ett ganska litet investeringsbelopp,” uttalade Stewart. ”Jag inser att en högre bit av eget kapital måste tänka på för de mycket större medel som behövs för tillverkning, reklam etc., så att inte behöva tillhandahålla kapital i finansieringssteget före frön var avgörande, vilket gjorde det möjligt för mig kapaciteten För att diskutera högre kapitalbelopp när jag börjar ta hand om företagets finansiering. ”

Burns uppgav att han tyckte om att arbeta med Stewart.

“Du kan se att han som entreprenör har exakt samma beslut såväl som förmågan att se vad som helst omkring honom som han hade som expertidrottare,” uttalade Burns. “Jag räknar med att Blair kommer att vara extremt framgångsrik som entreprenör.”

Stewarts patentvända bärbara produkt som går runt halsen, vilket är flexibelt för att användas för kylning eller uppvärmning, beroende på klimatet. Det kan användas i en industriell miljö (till exempel byggmarknaden), fritidsinställning (som att gå en hund) eller sportinställning (jogging eller golf).

“Blair har verkligen träffat en huskörning med produkten”, sade Burns. ”När prototypen har utvecklats ser vi framåt för att hjälpa honom att upptäcka den nödvändiga finansieringen för att marknadsföra och tillverka produkten.

“Vi tror också att det finns många andra tidigare expertidrottare, som har liknande fantastiska koncept om såväl produkter som tjänster”, sade Burns. “Vi är här för att leverera finansieringen om de kräver det.”

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.