choklad samt kakaopolyfenoler bekräftade i kriget mot hjärtsjukdomar
av John Phillip

(NaturalNews) Forskare från University of Cambridge i England har slutligen publicerat solida bevis för att visa användningen av choklad är kopplad till förbättrat hjärta såväl som vaskulär hälsa. Genom att komponera i den prestigefyllda BMJ (British Medical Journal) kan Dr. Oscar Franco såväl som hans team ett antal faktorer inklusive diet, träning, kroppsvikthantering samt livsmodifieringar kan CF Monterrey Tröja hjälpa till att minska faran för hjärtsjukdomar, en Villkor som förväntas försäkringsanspråk för nästan 24 miljoner människor runt om i världen år 2030. Forskningsstudieförfattarna upptäckte att antioxidanten såväl som antiinflammatoriska egenskaper hos kakao från chokladanvändning kan minska hjärnan i hjärnan som en tredjedel som såväl som Som kan också minska faran för oväntad död från Marockos herrlandslag i fotboll Tröja ett hjärtattack och strokeincidens.

Forskningsstudien inkluderade en analys av sju detaljerade forskningsstudieorgan som inkluderade mer än 114 000 deltagare. Alla studier riktade sig separat till den slutliga tanken att olika nivåer av chokladanvändning var kopplade till en betydande minskning av faran för hjärt-metaboliska störningar. Forskare upptäckte att flavonoiderna passerade till choklad från kakaobönan har en positiv effekt på hälsa och välbefinnande samt upptäcktes för att kontrollera insulinkänslighet samt bevara blodtrycket i det typiska området.

Forskare placerade chokladanvändning bland deltagarna i de sju studierna från största till lägsta för att bestämma påverkan av kakao -flavanolerna på människors hälsa och välbefinnande. Fem av de sju studierna visade att att äta den största mängden choklad signifikant minskade antalet hjärthändelser. I specifikt upptäckte de de som åt mest choklad hade en 37% lägre fara för att ha en kardiovaskulär incident jämfört med dem som åt minst.

Vid bedömningen av andra faror upptäckte forskningsstudieförfattarna att de största chokladkonsumenterna hade en 29% lägre förekomst av stroke jämfört med de lägsta chokladätarna. Intressant nog upptäckte forskarna att höga nivåer av chokladanvändning särskilt sänkte faran för en hjärt- eller strokehändelse men inte påverkade hjärtsvikt, en mer extremt allvarlig typ av hjärtsjukdom och död. De undersökta studierna skilde sig inte mellan mjölk såväl som mörk choklad, samt inkluderade chokladdesserter, kex, chokladkakor och drycker. Tidigare forskningsstudie har föreslagit maximal nytta av att äta mörk, bitter choklad med högt kakaoinnehåll.

Författarna gav ett ord av försiktighet när det gäller överskottsanvändning av choklad, särskilt eftersom kommersiellt erbjöd choklad är extremt kalorier och att äta, liksom mycket Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja av det i sig kan leda till viktökning, fara för diabetes och hjärtsjukdomar. De drog slutsatsen, “Baserat på observationsbevis verkar nivåerna av chokladanvändning vara kopplad till en betydande minskning av faran för hjärt-metaboliska störningar.” Individer som vill dra nytta av hälso- och hälsofördelarna med choklad kanske vill använda ett kakaobönekstrakttillskott (25 till 50 mg per dag) för att skörda hjärt- och strokfarningsfördelarna.

Om författaren:
John Phillip är en hälso- och välbefinnande forskare såväl som författare som komponerar regelbundet på framkant som använder diet, livsstilar samt riktad tillskott för att förbättra såväl som att förbättra såväl hög kvalitet som livslängd . John är författaren till ‘Your Healthy Weight Loss Plan’, en omfattande e -bok som förklarar exakt hur man använder diet, träning, sinne och riktad tillskott för att uppnå ditt viktminskningsmål. Se min idealiska hälso- och hälsoresurs för att fortsätta läsa de senaste uppdateringarna av hälso- och hälsovårdarna, samt för att ladda ner din gratis 48 -sidiga kopia av ‘Your Healthy Weight Loss Plan’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.