2009 Arnold Traditionell herr Finals Wrap-Up
av John Romano

Att säga att färdigheten vid årets Arnold Traditional var djup är en underdrift. Om Olympia var en strid; Denna Arnold var ett fullfjädrat krig mot ordningen av något Alexander som Fantastic skulle ha genomfört. De sex bästa i år var så stark att du kanske har blandat beställningen såväl som ingen kanske har klagat.

Samtalet som ledde in i showen omgav huvudsakligen Victor Martinez såväl som om, eller exakt hur mycket, knäskadorna som sidfodrade honom vid Olympia hade underverterat en upprepad framgång på Arnold i år. Sedan började den SS Lazio Tröja andra föredragen att gå in i showen – Kai Greene – lägga till drama till ekvationen med rapporter som ytor om hans tillstånd, hans hälsa eller om han skulle dra sig ur showen. Faktum är att detta drama försvarade precis på lika mycket som dagen för showen med flexonline.com som rapporterade att Kai hade repats.

När dammet satte sig var det Victor som tillfredsställde profetian! Han kom tillbaka till scenen men hans konditionering var inte så skarp som han har tagit tidigare såväl som hans vänstra ben såg inte så stort ut som höger. . . Förutom att båda, för den delen, verkade lite tömd. Resten av honom var ganska jävla bra – hans storlek, galna konditionering, liksom djupt etsade striated glutes som jag är säker på att Steve Blechman står upp och ropade “weeeeeeeeew !!” liksom hans off-chain-poseringsrutin visade sig vara omöjlig att slå. I själva verket tog han huset den allra bästa poserpriset! Arnold-mästaren 2007, Victor Martinez måste nöja sig med andra, eftersom Kai Eco-vänliga på denna natt krönades 2009-mästaren.

På tredje plats bevisade Branch Warren att du kan återhämta dig från en skada och komma tillbaka mer än 100%. Efter att ha fallit ner en trappa såväl som att riva sina triceps, kom grenen till Arnold och gav kanske den allra bästa allmänna kombinationen av storlek och konditionering som han någonsin har visat i sin karriär. För sitt svåra arbete belönades han med den mest muskulösa killen. hans tredje på tre år. Dave, Triple H, liksom jag trodde alla att han kanske hade lagt så högt som andra. Detta var en otrolig visning för gren; Det bevisade att en trasig muskelmassa inte behöver vara världens slut.

Toney Freeman var tvungen att nöja sig med den fjärde platsen på denna natt trots en visning som kan ha sett honom dyka upp mycket högre. Hans rutin var en polerad, klassakt, som visade Stade Rennais FC Tröja en fenomenal sammansättning Englands herrlandslag i fotboll Tröja av muskelmassa av hög kvalitet samt utmärkt konditionering. Även om det kan sägas att Toney kan ha varit en smula torkare i hans glutes såväl som hamstrings, skulle det vara att välja nits. Toney kräver mer storlek, men det kan inte vara på bekostnad av konditionering. X-Man är en stor, lång, kille som snabbt kan ta med sig mer muskler, men om den inte inkluderar knivskarp konditionering verkar det göra mer skada än nytta.

På femte plats kan Silvio Samuel snabbt vara showens stjärna. Ingen var svårare, torrare, mer striat, mer detaljerad eller mer fullständig. Han är bara inte enormt för att vinna en show av denna Calliber. Att lägga till mer massa kommer inte att lösa problemet. Hans struktur handlar om maxed ut. Silvio kommer att vinna en massa mindre pro -show, men jag kan inte se honom förklara en ASC- eller Olympia -titel. Han är bara inte tillräckligt stor.

Avrundade de sex bästa, Moe Elmoussawi tog med sig sitt finaste paket hittills. Han var all metod på och lämnade ingenting ut. Men som Silvio saknar Moe bara storleken såväl som freaky konturer som består av dagens mästare. Det finns inte ett svagt område på honom, men alla områden tillsammans har bara inte lagt till den här natten.

Mäns kroppsbyggande resultat:

1. Kai Greene
2. Victor Martinez
3. Branch Warren
4. Tony Freeman
5. Silvio Samuel
6. Moe Elmoussawi
7. Dennis James
8. Sergey Shelestov
9. Johnnie Jackson
10. Ronny Rockel
11. Gustavo Badell
12. Ahmad Haidar
13. Marcus Haley

Most Muscular – Branch Warren

Mest underhållande posering utmärkelsen – Kai Greene

[YT] 7JH3ZKZTZQE [/YT]

[YT] Vtwlizlr4yk [/yt]

Artikelkälla: rxmuscle.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.