15 störande fakta om FDA

Amerikanerna räknar med den amerikanska livsmedelsen såväl som medicinering av medicinering (FDA) för att kontrollera såväl mat som läkemedelsprodukter för att säkerställa att bara de säkraste, många effektiva produkterna träffar marknaden. Det är absolut inte fallet, som dessa störande fakta visar. Om du funderar på att bedriva ett yrke inom Qatars herrlandslag i fotboll Tröja det medicinska området eller bara vill upptäcka mycket mer om processerna för medicinering såväl som livsmedelsgodkännande, tänk på dessa nyheter såväl som skandaler som inspirerar FDA -reformen idag.

1. De håller avgörande medicineringsinformation från etiketten: Två läkemedelssäkerhetsexperter kallade FDA hösten 2009 för att avstå av avgörande medicineringsinformation när de noterade ingredienser på etiketter. Till och med läkare lämnades i mörkret om specifik medicineringsinformation, liksom i situationen för osteoporosläkemedlet, zometa, en något högre dos kan öka risken för dödsfall hos cancerpatienter.

2. Deras tomatfel förstörde branschen: Under ett av de massor av Salmonella -utbrott under de senaste åren pekade FDA på tomater som den förverkliga skyldigheten. Människor över hela landet slutade äta tomater, en viktig komponent i alla typer av livsmedel som tillverkas i huset såväl som på restauranger. Långsam ner marknaden var en stor hit för bönderna, liksom Florida förlorade mycket av sin skörd sedan FDA: s varning. Visar sig att tomater inte hade något att avsluta med utbrottet.

3. Budgetplannedskärningar kan komma: Tidigare i år såg kongressen beredd att minska finansieringen till FDA som med många andra myndigheter. FDA är orolig för att hantera nedfallet från japansk strålning, men potentiellt svängande president Obama för att åsidosätta nedskärningarna och i sanning ger mycket mer pengar till FDA för 2012.

4. FDA godkände rapsolja: Det finns lite tvist bland hälso- och hälsoexperter samt naturliga matar om säkerheten för rapsolja, som inte längre utvinns från den något giftiga växten, raps. Mayo Center-bloggaren Katherine Zeratsky, R.D., L.D., förklarar att “Canola Oil normalt erkänns som riskfri av maten såväl som medicineringsadministration”, vilket inte är en extremt stark hållning den ena metoden eller den andra, liksom den har verkligen förbjudits i Europa.

5. De misslyckades med att kommentera ett testämne självmord: en 19-årig college-praktikant som arbetade som testämne för FDA när det undersökte ett nytt antidepressiva hängde sig själv i laboratoriet för ett läkemedelsföretag i Indianapolis-området. Eftersom medicineringstillverkaren inte hade publicerat någon typ av ogynnsamma biverkningar om deras produkt, förväntades FDA dela sina resultat och fortsätta med forskningsstudie för att försöka upptäcka en anledning till självmordet. De gjorde det inte. Istället uppgav FDA att om de släppte information om exakt hur självmordet såväl som läkemedelsbiverkningar var relaterade, skulle de släppa affärshemligheter och potentiellt kompromissa med läkemedelsföretagets recept och allmän verksamhet.

6. FDA har en tendens att “sitta på” tvivelaktiga data: I en artikel i New York Times 2009 avslöjades det att FDA har en otäck rutin – det “ofta sitter på data som väcker oro över ett läkemedelssäkerhet eller terapeutiskt värde . ” Med andra ord, FDA -agenter håller sig fredliga när de upptäcker negativa biverkningar, inklusive chockerande symtom som ökade hjärtattackrisker i ett smärtstillande medel samt ett uppsving av barns självmordstankar samt beteenden i antidepressiva medel. Deras besatthet med att hålla affärshemligheter riskfria påverkade ett telefonsamtal för mycket mer öppenhet i processen för medicineringsgodkännande.

7. De stod delvis bakom Vioxx -dödsfallen: Tillsammans med medicineringsverksamheten Merck anklagades FDA för att främja och vägrade att återkalla medicinen Vioxx, vilket “orsakade ett otaligt antal dödsfall bland den amerikanska befolkningen”, enligt NaturalNews. com. Uppenbarligen pressades FDA för att köra extra vetenskapliga studier efter att Vioxx utlöste hjärtattacker, men FDA godkände ändå medicinen utan ytterligare forskningsstudier eller återkallelser.

8. Precis eftersom en medicinering är godkänd, indikerar inte att FDA tror att det fungerar bra: tummen för medicinering för medicinering är att om dess fördelar uppväger sina biverkningar får det det framåt att träffa marknaden. Men medan många amerikaner tror att FDA-godkänd medicin indikerar att medicinen är av hög kvalitet, kanske det inte är det.

9. FDA -ledare har valt att vända sig med medicineringsföretag samt försummelse av vetenskap: För två år sedan skrev en grupp FDA -forskare ett brev till president Obama och bad om grossistmodifiering av organisationen, eftersom de trodde att ledare var korrupta såväl som Att konsekvent ignorera sin forskning och istället välja att främja medicineringsföretag. Till att börja med trodde vissa att brevet var en falsk, However När det validerades avslöjade en bättre blick av brevet att forskarna på samma sätt anklagade FDA för att verkligen bryta sina egna lagar, “förändra vetenskapliga fynd”, tog bort svarta låda varningar, gjorde falska uttalanden i FDA -dokument, liksom godkännandet av en mammogram -gadget efter att FDA -experter röstade enhälligt mot den.

10. De godkände en medicinering som dödade 80 000 människor: massor av hälsa och välbefinnande såväl som Rangers FC Tröja enskilda förespråkare ansåg att diabetesmedicinen Avandia måste tas bort från marknaden efter att det misstänktes för att ha dödat cirka 80 000 människor, men efter en speciell tillfredsställande kallades, FDA var oenig. Även om FDA med en omröstning visade att de trodde att medicinen var farlig, fattade de ett beslut starkare varningsetiketter skulle vara en adekvat lösning.

11. Många amerikaner godkänner inte FDA: s påstådda neutralitet: Fyra av fem amerikaner tror att FDA lika väl påverkas av medicineringsföretag, liksom 96% av amerikanerna vill att regeringen ska sätta varningstillverk på läkemedel på läkemedel lika väl med förstått säkerhetsproblem.

12. Det är allt relativt: I en rapport från NaturalNews.com blev FDA: s tvinnade logik för godkännande av medicinering att vara lossna. Deras beslut är baserade på familjemedlemsjämförelser – inte på läkemedelssäkerhet men på medicinering av medicinering. Om en medicinering inte är mycket mer dödlig än någon typ av annan liknande medicinering på marknaden, kan det godkännas.

13. Aktieskandal: En FDA -kemist anklagades för insiderhandel, lagring – tillsammans med sitt barn – 3,6 miljoner dollar. Han använde inuti information om medicineringsgodkännanden för att göra beräknade affärer.

14. “Extraordinärt komplexa” uppgifter är en ursäkt för att fatta fel beslut: när de kallas på Avandiasskandalen, skyllde FDA -officerare på medicineringsverksamheten Glaxo för att ha kastat “utomordentligt komplexa” data på dem, Urawa Red Diamonds Tröja och uppenbarligen trodde att det var en giltig ursäkt för att göra Ett dåligt beslut som äventyrar tiotusentals liv.

15. De var ovilliga att följa straffrättsliga åtal: Förra våren började FDA att öka sina straffrättsliga åtal för kränkande mediciner och livsmedelsföretagsledare efter att det pressades av kongressen att göra det. Kritiker av FDA hade upptäckt att företaget lika bra var slapp med sina utredningar och hade ”fallit kort” när det gäller att fastställa prestandakrav i sin kriminella enhet.

källa

Leave a Reply

Your email address will not be published.