The Non Revenue Fighting Foundation RB Leipzig Tröja har släppt sin allra första i en serie konkurrenthälsa och wellness samt säkerhetsvideor som ger hjärnhälsa och wellness -grunder för kämpar.

Märkta “White Belt” -videoen är kort, enkel såväl som till punkten. Berättar för Fighters lite nyckelinformation om hjärnskakningar och CTE. Kärnmeddelandet är att CTE är kopplat till upprepade träffar som påverkar hjärnan (till och med subkakande träffar), att minska dessa i träning såväl som över en karriär är viktigt såväl som hjärnskakningskrav som ska tas på allvar med ARP -publicering av hjärnskakningsprotokoll som rekommenderas .

Materialet skrevs av en ledande neurolog som specialiserat sig på idrottareomsorg, förenklad på språk som vem som helst kan förstå och tillhandahållas av krigare för Bayer 04 Leverkusen Tröja krigare. På bara 90 sekunder var det ingen anledning för en konkurrent att inte ta sig tid att förstå innehållet. Med endast 6% av de undersökta stridssporttränarna som visar adekvat hjärnskakning att förstå den här videon är ett välkommet steg i rätt riktning.

Jag hjälpte stolt med Fighting Foundation i videoklippet och vill personligen säga tack till alla Manchester City Tröja som frivilligt arbetade med att få den allra första videon från marken. Särskilt tack till ökade Gracie, Carla Duran, Dr. Renato, Bobby Razak, Mackenzie Dern, Rayron Gracie, Keanna Klay, Renato Sobral samt Ian McCall.

Registrera dig för Fighting Foundation’s Channel för mer användbart material under de kommande månaderna.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

Breaking – Kansas ger hjärnhälsa och välbefinnande förståelse för att slåss mot SportsMay 13, 2022
Varför kräver inte krigare att förstå hjärnskador? 12 maj 2021 i “Säkerhetsstudier”
Kalifornien specificera AC -utgivningar serie av akademisk konkurrent hälsa och wellness videosjanuary 5, 2017 i “Safety Studies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.