att byta upp din fitness gör två saker: det hindrar dig från att bli uttråkad och det uppmuntrar dina muskler att arbeta på nya sätt. Om tanken på att träna får dig att gäspa, eller om du inte längre ser de fitnessresultat du vill ha, är det dags för dig att fräscha dina träningspass genom att göra en förändring eller två. Prova en av dessa idéer idag!

1. Spela med timing

Tenderar att träna på kvällarna? Få dig själv att gå först med en snabb promenad och några grundläggande motståndsövningar hemma innan du gör dig redo för jobbet. Inte bara kan morgonljuset aktivera dig, utan du kommer redan att ha din hjärna igång och din kropp varm innan du ens börjar dagen. alltid varit morgonperson? Ofta kan en bra träning efter jobbet vara precis vad du behöver för att underlätta stress.

2. Byt in inställningen

Du vet vad de säger: plats, plats, plats! Om du är trött på samma sevärdheter på gymmet, ta en lång promenad utanför och andas in i den friska luften. Eller så kan det vara lika grundläggande som att ändra rutten du går eller kör. Kolla in nya och olika saker kan ta dig av övningen, vilket gör det mycket lättare att slutföra ett träningspass eller inspirera dig längre. Kolla in en annan offentlig park eller gå till den lokala gymnasiet – många erbjuder allmän tillgång till utomhusbana.

3. Lyssna på nya låtar

Att lyssna på musik är ett av de bästa sätten att pumpas upp och ställa in tonen i ditt träningspass. Behöver du bevis? Njut av Rockys jogga runt Philadelphia på stum. Se vad jag menar? Ofta är en förändring av rytm allt du behöver för att fräscha en sliten träning.

4. Ta med en kompis

Oavsett om du vill att någon ska hålla dig sällskap eller om du gillar vänlig tävling, finns det ofta ingen större motivator än en träningskompis! Starta en Walking Lunch Club med några kollegor, eller ta med din husdjur med din när du väljer en jogga. Bjud in dina kamrater till en Fitbit -utmaning och se vem som kan få mycket fler steg. Skapa en träningspakt med en vän och använd varandra för att förbli ansvariga. Eller hitta en träningspartner i din make eller betydande annan! Jag tror verkligen på uttrycket att “de som svettas tillsammans stannar tillsammans.”

5. Prova en ny aktivitet

Håll din kropp gissa! Låt dig inte fastna i ett spår som gör samma gamla sak. Utmana dina muskler och din hjärna genom att blanda den! Om du alltid är en typ av gymnastiksal, kan du försöka gå på en jogga utanför istället. Uttråkad av yoga? Prova några Pilates! Snurrande klass varje tisdag och torsdag blir lite gammal? Prova ett startläger eller en fusionsklass. Om du har gjort Leicester City Tröja samma gamla träningsvideor, ladda ner ett par nya eller kolla in FitStar Personal Trainer och FitStar Yoga för dynamiska, individualiserade rutiner. Du blir starkare genom att trycka utanför din komfortzon!

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. LOSC Lille Tröja Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Harley Pasternak

Kändisstränare och näringsläkare Harley Pasternak har en magisterexamen i träningsfysiologi och näringsvetenskap från University of Toronto och en examen i kinesiologi från University of Western Ontario. Som en fitness- och näringsspecialist har Harley utbildat många kändisar, inklusive Adam Levine, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Ariana Grande, John Mayer, Charlie Puth, Jordana Brewster, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Lady Gaga, Megan Fox Hudson. Han har dykt upp på MTV, VH1, The Oprah Winfrey Show, Dr. Oz, The View, Tyra Kashima Antlers Tröja Banks Show, Access Hollywood, Extra, Rachael Ray, America’s Next Top Model, Good Morning America, The Today Show och en hel del av Nyligen, hämndskropp med Khloe Kardashian på E! Harley har också föreläsat runt om i världen och talar engagemang regelbundet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.