Hej från himlen ovan!

Nej, jag är inte i himlen (önskar mig lycka till att jag får en dag) men jag flyger hus till Kalifornien. Jag har varit i Florida sedan den 23: e och är verkligen beredd att Sydkoreas herrlandslag i fotboll Tröja komma tillbaka!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Day 3. Running Journal Inspect In with Run Eat Repeat

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 4
01:21

leva
00:00
08:21
00:51

Igår var Ben sjuk så jag gick med att köpa med sin mamma till Walmart (berätta inte för min pappa). Allvarligt. Japp, det här är vad vi gör för kul här inne.

Kan jag ge lite “Bravo!” till jultomten för att ha gjort lite ansträngning för att motivera kvinnor med en hälsosam funktionsdesign med denna leksak. Jag har fortfarande problem med att det har “mamma” i namnet, men det är ett litet steg.

I går kvälls middag var kinesisk uttag-min föredragna efter thailändsk mat. Jag var en glad husbil hela vägen.

Sedan gick vi till Jons och åtnjöt en dryck eller två.

Mitt get upp telefonsamtal i morse var 05:00 för att fånga en klockan 8 från Sarasota. Jag var inte hungrig så tidigt packade en kopp äggvita att äta senare. Jag kräver verkligen att komma tillbaka till ren äta efter två hela veckor med vardagliga godbitar samt sockersocker.

Sarasota -flygterminalen var död, jag fick mina ägg med säkerhet och fick en klapp på nolltid. Tack så mycket.

Min flygning till Atlanta var snabb och sömnig. Såväl som jag ljög när jag uppgav att gårdagens DD var min sista under lång tid … Corinthians Paulista Tröja Jag hade tid att ta ett stort iskaffe med skumma innan jag gick ombord på rundan 2.

Jag tog också en sallad för senare och har ormar på ett plan! Jag menar snacks … mandlar såväl som tranbär.

Denna flygning från Atlanta till LAX är på ett super enormt plan! När jag var ung tog min mamma mitt syskon såväl som jag till Washington DC såväl som New York några gånger. Jag tänker på att planen är betydande som detta – med 2 gångar. Det har gått länge sedan jag har flög i ett flygplan så mycket som jag flyger relativt ofta!

Eftersom detta var en semester såväl som allt jag tog med mig en hel del läsmaterial att njuta av vid poolen. Jag kollade in “Wheat Belly” förra veckan efter att flera människor föreslog det för mig.

Vete Belly är skriven av en läkare som behandlade 2 000+ patienter med sin teori om att vete är det som gör dem sjuka/diabetiker/överviktiga/annat. Dr. Davis förklarar att bli av med vete från vissa människors dieter kan hjälpa till att bli av med hälso- och hälsoproblem samt viktproblem. Min allra första reaktion på detta är, “Ingen SHT, avvisa dig själv en betydande del av de livsmedel du för närvarande äter betyder att du kommer att gå ner i vikt. Rysare.”

Men han rekommenderar en hel del studier när han gjorde sin situation så jag kollade in det med ett öppet sinne. Han komponerade mycket om människor med celiac och diabetes, men anser att att bli av med vete är bra för andra grupper av människor också. Jag kom ombord tills han började prata mer såväl som mer om att det var en metod för att gå ner i vikt (jag tänker på att bli av med vete lika med en hel matgrupp som inte är moderering). Förutom att han på samma sätt säger, “Ät inte vete, men ät inte vete fri” som i slutändan är borttagning han betyder att äta kött, grönsaker och lågkolhydrat.

Sammantaget: Jag trodde att det var fascinerande att upptäcka mer om exakt hur vete bröd spikar ditt blodsocker mer än vitt socker. Jag tror att du bara ska gå “allt eller ingenting” med något som detta när du har en legitim allergi, men min holistiska näringsläkare har teorier om vete och sköldkörtel så jag kommer att fortsätta undersöka orsaken. Hon säger att vete som påverkar sköldkörteln inte är något du kan testa för som en veteallergi, men visar sig med andra symtom. Den här boken rekommenderar inte något om sambandet mellan sköldkörteln och vete.

Jag är en skeptiker, men jag kommer att fortsätta undersöka / göra rättegång och fel för att ta reda på vad som fungerar för mig. Jag har minskat avsevärt på sojaprodukter (på spetsen av min holistiska näringsläkare) samt definitivt känner en skillnad i min energinivå! Vi är alla olika, ta hand om din kropp såväl som dina behov i vilken metod som fungerar för dig.

Fråga: Vad gjorde du i helgen?

Vad är din föredragna typ av ta ut?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

TweetStift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Kör med en masktips som ses på Dr. Oz

Kör med en masktips som ses på Dr. Oz

hantera mask för löpare tips sett på Dr. Oz -showen 2021. Kör med en maskregler från Run Eat Repeat.

15 Snabbt mellanmålsidéer

15 Snabbt mellanmålsidéer

Vad du ska äta innan du springer såväl som när du ska äta. 15 Quick Pre Run Snack Concepts för nya löpare samt träning i ett halvt maraton

Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör

Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör

Roliga löpande memes för varför människor springer. Kör Disney Training Update. Kör påminnelser om grannskapet och

Kan du äta munkar och vara frisk?

Kan du äta munkar och vara frisk?

Jag stannade slumpmässigt i munkbutiken igår medan jag körde ärenden. Jag ville få munkar efter min långa körning nyligen

Exakt hur man Valencia Tröja stoppar en dålig vana hack – 126

Exakt hur man stoppar en dålig vana hack – 126

Teknik för att sluta äta, binge äta eller en dålig vana. det allra bästa intuitiva ättips för att hjälpa dig att dike dietplanen a

Löpning är den allra bästa metoden för att gå ner i vikt men …

Löpning är den allra bästa metoden för att gå ner i vikt men …

Exakt hur man går ner i vikt och njuter av resan. Tips för att gå ner i vikt med löpning. Exakt hur man tycker om att springa och känna goo

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.