2008 Herr Olympia Preview:
Kan Jay göra det till en tre torv?
av bodybuilding.com

Två stora frågor ställs om 2008 års Olympia. Kan Jay vinna sin tredje Mr. Olympia -titel genom att besegra Dexter Jackson? Den andra frågan om fansens sinne är vem som kommer att placera högre, Phil Heath eller Dennis Wolf?

Förra året gick Jay Cutler ut Victor Martinez i ett något kontroversiellt beslut. Massor av tanke Cutler var av i sin konditionering under fördomen och Victor skulle segra och bli den nya Mr. Olympia. Jay lyckades dock förvandla sin kropp precis nog för finalen och Victor bleknade något. Detta gjorde det möjligt för Jay att återfå titeln. I år är Martinez sidled med en skada och det gör att ett fåtal människor kan börja tänka på att flytta upp en plats eller två i den slutliga ställningen.

[YT] 5ihm_25bpis [/yt]

På tal om människor som flyttar upp en plats har Kai Leicester City Tröja Greene valt att inte tävla i Mr. Olympia i år. Han använder en metod ungefär som Phil Heath har gjort de senaste två åren. Greene vill vila, växa och göra en enorm inverkan när han äntligen går på Olympia -scenen.

Branch är också ur den stora showen. Branch Warren skadade sin tricep när han gled och gick nerför trappan vid sitt hus. Skadan krävde operation för att reparera den. Han är dock säker på att han kommer tillbaka i tiden för Arnold Classic 2009.

Så vem är i showen?

När UNAM Pumas Tröja det här inlägget skrivs finns Atletico Madrid Tröja det fortfarande en IFBB Pro -tävling som ska hållas med Olympia -kvalifikationer för att ta tag. De som tillhandahålls här kommer att baseras på de idrottare som är planerade att tävla före Atlantic City Pro Show. I alfabetisk ordning är här listan:

* Abiad, Fouad Canada
* Anthony, Jr. Melvin USA
* Badell, Gustavo Puerto Rico
* Cutler, Jay USA
* Elmoussawi, Moe Nya Zeeland
* Engelska, Kevin USA
* Freeman, Toney USA
* Heath, Phil USA
* Henry, David USA
* Ingram, Leo USA
* Jackson, Dexter USA
* Jackson, Johnnie USA
* James, Dennis Tyskland
* Richardson, Craig USA
* Rockel, Ronny Tyskland
* Samuel, Silvio Spanien
* Shelestov, Sergey Ryssland
* Wolf, Dennis Tyskland

Inte mycket mycket mer än några droppar vatten och en uns eller två fett skiljer de 10 bästa från topp 15 i Mr. Olympia varje år. Det är normalt mycket tuffare att förutsäga placeringarna av idrottare från 11 till 15 än de människor som tar de fem bästa platserna. Utan dessutom adieu, här är mina förutsägelser.

Officiell Herr Olympia 2008 webbplats

Leave a Reply

Your email address will not be published.