Hallå! Hur är läget? I morse hade jag ett stort misslyckande i ett försök att göra lite hastighetsarbete. Bah! Det är tillräckligt svårt för mig att få mig att göra det utan extra hinder.

SPRINGA:
Mina senaste videor

Sedan var hon borta – bokrecension
En bra lyssnande – bok- och podcast -granskningsserie
Sedan var hon borta av Lisa Jewell – tillgänglig på Audible, Amazon eller vart böcker säljs.

Är “då var hon borta” en bra lyssnande? Här är min recension!

För mycket fler recensioner, länkar och idéer, kolla in runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 20 sekunder

Bredvid
5 minuters körning uppvärmning
05:34

leva
00:00
08:21
04:20

Jag gör hastighetsarbete på den här platta delen av den löpande vägen som är exakt en halv mil lång. Det är bäst för 800 -talet.

Detta händer aldrig så jag tror inte att jag behöver hitta en ny rutt West Ham United Tröja ännu men jag funderar på att gå till ett spår nästa gång. Det skulle få mig att känna mig så snygg.

Eftersom jag var folierad på min körning vände jag mig om och gjorde några mil i den andra riktningen. Sedan träffade jag gymmet för en styrka klass.

ÄTA:

Jag hade två frukostar Barcelona Tröja i morse. Ofta är det vad du måste göra.

Först hade jag pumpa granola med yoghurt.

Sedan några ägg och rostat bröd.

Efter gymmet körde jag några ärenden och dog nästan. Dog.

Jag kan inte ens hantera denna baby koala -dräkt. Skaffa mig en bebis! (Min systerdotter skulle inte passa in i detta med tanke på att det bara går till 12 månader.)

Lunch var en enorm sallad med lite slumpmässig ny tusen öförband som jag fick nyligen. Jag vet inte varför jag skulle få den typen med tanke på att jag inte skulle köpa den någonsin, men det är bra. Det är Sriracha och ketchup också.

Mitt bord är helt täckt med ett organisationsprojekt så jag tog en bild på stolen. Någon var mycket intresserad av att kolla in det …

Ser? Jag går igenom min smink eftersom det är en kaotisk röra. Allt det här kastades bara på min duschrumsbänk och det stressade mig.

Så jag gjorde vad någon ansvarsfull “typ C” -personlighet skulle göra i den situationen – jag ignorerade det i fyra månader tills det blev värre och sedan fattade ett beslut att rengöra det. Därifrån flyttade jag allt till köksbordet där jag ignorerade det i 24 timmar tills jag insåg att jag behöver bordet för att äta

Äta> min brist på disciplin

Så jag gick äntligen igenom allt idag. Medan du har ett mellanmål.

Saker du inte bör upprepa:

Nu på de stora rumpor råd … Jag sportar mina nya FC Tokyo Tröja ombre leggings idag. Jag rekommenderar starkt ombre leggings eller byxor för alla personer som har ett område i kroppen som kan vara större än de andra delarna nära den.

Medan jag försöker omfamna min form hatar jag att känna mig självmedveten med det jag har på mig. Du slutar bara med att dra på dina kläder eller inte stå högt eller besvärligt stå mot väggen så att ingen tittar på ryggen (är det bara jag?).

I alla fall.

Ombre leggings eller byxor är lite fantastiska eftersom vi alla vet att svart är bantning. Tja, om den mörkaste delen av dina byxor är på din största kroppsdel ​​och färgen blir lättare mot dina mindre delar skapar det en mycket mer balanserad look. (Läs: Mina rumpa och lår är mycket större än mina kalvar så det hjälper det att se lite mer ut som att dessa kroppsdelar måste tillhöra en person och jag är inte Mr. Potato Head eller något.)

Varsågod?

Fråga: Tror du att jag måste få koala -dräkten för min katt? Hur ledsen skulle det vara?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.