Bodybuilders, personliga fitnessinstruktörer samt Fitness Center -ägare arresterad i Texas Steroid Bust av Millard Baker

Operation Farmacia de Juicy Phruit är kodnamnet för den stora steroidbysten i Houston under ledning av Fort Bend Region Sheriff’s Department inklusive gripandet av 73 svarande. Den “största narkotikoperationen i historien om Fort Bend County” inkluderade mestadels gripandet av personliga tränare, deras klienter, kroppsbyggare, en expert kroppsbyggare samt en Fitness Center -ägare i Houston -området. Många av arresteringarna inkluderade endast steroidbesittning. Steroidnätverket kännetecknades av sheriff Milton Wright som ett “löst stickat” nätverk av individer som ingår i fitness/bodybuilding som distribuerade steroider med “word of mouth”. Den totala mängden steroider som erbjuds under en period av cirka sex år uppskattades ha varit 643 924 dollar (”Myndigheterna avrundade medicinska misstänkta,” 27 maj).

“Det är en av dessa saker där de har sina kompisar på hastighet. De kräver en specifik produkt, de ger dem ett telefonsamtal såväl som så vidare, ”sa Wright. ”De förstår bara varandra. Många gånger förstår de varandra genom smeknamn. De är väl anslutna till alla andra i det avseendet. ”

Fort Bend -regionen Sheriff Wright berättade för Houston Chronicle att Texas Steroid -utredningen kretsade kring personliga fitnessinstruktörer såväl som fitnesscentra (”Fort Bend har misstänkta i påstådd steroidring,” 28 maj).

“Majoriteten av den här saken är utvecklad kring kroppens fitnessinstruktörer på fysiska fitnesscentra,” Vissel Kobe Tröja uttalade Wright. ”Deras försörjning är att få kunder att de kan etablera fysiskt – lagligt eller olagligt. Det spelar ingen roll i deras ögon, så länge de får uppgiften. ”

Steroidoperationen har sitt ursprung i Brock Falkenhagen, ägare av Physical Fitness Associates samt Smoothie Factory i Sugar Land, när hans aktiviteter avsåg intresset för lagstiftningens verkställighet i slutet av 2006 för att importera och distribuera Genescience Jintropin Brand Human Growth Hormon (HGH) . Falkenhagen påstås påstås såväl som distribuerade anabola steroider från en lång tid 2001 med den 7 september 2007. Falkenhagen var väl ansluten i Sugar Land / Stafford / Missouri City / Houston-området Fysiska fitness-grannskapet samt var vänligt med ett nummer av personliga fitnessinstruktörer såväl som kroppsbyggande promotorer. Några av Falkenhagens kompisar ryktas ha arresterats idag. Charles Brock Falkenhagen tillhandahölls som medförsvarande på de förseglade åtalarna för alla 22 svarande som åtalades av den federala storslagen jury i april 2009; Namnen på Falkenhagens medförtalade redigerades i oeslutna domstolsdokument.

Falkenbaden kännetecknades inte som huvudmind bakom steroidoperationen. Myndigheterna skulle emellertid inte sofistikerade på exakt hur Falkenbaden -utredningen ledde till Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja gripandet såväl som åtal mot personliga fitnessinstruktörer såväl som kroppsbyggare i Houston -området. Falkenbaden arresterades ungefär en vecka före dagens arresteringar och släpptes på en obligation på 75 000 dollar

Steroidbysten var inte ett noggrant skyddat trick i Houston -området. Underjordiska källor har talat om den pågående steroidbysten inklusive över 50 personer i minst sju månader.

Tim Johnson, den fungerande USA: s advokat för södra distriktet i Texas, berättade för pressen att stadsdelarna i Houston är ”säkrare platser idag” nu när individer som använder steroider för att förbättra deras fysiska utseende har arresterats. DEA: s specialagent Zoran Yankovich berättade för reportrar att farorna med steroid som använder inte alltid är uppenbara hävdar att steroider orsakar “trasiga familjer, skadade hus såväl som människor som är skadade [av steroider] som vi aldrig förstår om.”

Fort Bend Sheriff Wright uppgav att 49 specificerar teckningsoptioner såväl som 17 federala teckningsoptioner serverades i Texas ensam med extra arresteringar som inträffade i Georgien, Louisiana, Kalifornien samt Indiana. Extra arresteringar förväntas. Myndigheterna vägrade att fastställa alla typer av Brock Falkenhagens medförtalade, även om några av de arresterade har sedan fastställts i medieskydd av gripandet. Jeremy Clayton Canton, Chase Bank Ajax Tröja Manager, George Rincon, chef för LA Physical Fitness (Highway 6 / Bissonnet), fångades på att CAM arresterades. Brad Adrian Ascenzi, en brandman i Houston som vann Medal of Valor; Jeremy Clayton Canton, chef på Chase Bank; Förutom Larry Woodard, en COPPERRAS -täckande brandman, arresterades också. Jason Gonzales, en NPC -kroppsbyggare; Bryan Barth, en NPC -kroppsbyggare såväl som personlig tränare; liksom Lee Thompson, ägare av en-2-en utbildningscentra, utsågs till federala åtal (”Största narkotikaverkning i historien om Fort Bend County”27 maj).

I samband med operationen “Famracia de Juicy Phruit” har 51 svarande åtalats av Fort Bend Region District Attorney’s Office samt 22 svarande har åtalats av USA: s advokatkontor, södra distriktet i Texas.

Idag är agenter såväl som officerare i Fort Bend Region Sheriff’s Office, Fort Bend Region Hidta Enforcement Team, Medication Enfrocement Administration, Rosenberg Authority Department, Houston Authority Department (HPD), HPD SWAT, Bureau of Alcohol, Tobacco, skjutvapen liksom sprängämnen, såväl som USA: s Marshals Service (USMS) arresterade totalt 59 svarande i samband med operationen ”Farmacia de Juicy Phruit”. Arrestationer har också gjorts i Georgien, Louisiana, Kalifornien samt Indiana.

Artikelkälla

Leave a Reply

Your email address will not be published.