Hej! Hur är läget? Min nacke känns så så såååå mycket bättre idag! Tack Masseuse och Mr. Frozen Veggies. Stade Rennais FC Tröja Det är fortfarande den minsta biten och det gör att jag vill sträcka det men jag försöker vara mild – vilket inte är min styrka.

Vet du vad som är min styrka?
Mina senaste videor

Marathon Training Day 4
Marathon Training Journal Day 4 Check in

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 21 sekunder

Bredvid
Rese Jane Review
08:01

leva
00:00
08:21
01:21

Äta spannmål. Och General Mills anslöt mig. Älskar Blueberry Chex. Kärlek. Den andra är också bra – men Chex är min favorit.

En annan favorit är alla sommarfrukter! Jag älskar melon och yoghurt och smoothies. Jag gjorde ett mellanmål honungsdagg med yoghurt, nötter och blåbär.

Och jag påpekade på mina Instagram -berättelser att jag hade dessa udda små buggar oväntat visas på mina gardiner! ??! Tja, jag tittade på det och de är mattbaggar. Vad i själva F. Jag har inte ens matta. Inte coolt.

Jag gjorde lite forskning och de är lätta att döda om du rengör allt. Flera källor sa att du inte behöver gift eller galna sprayer eller rökning för att döda mattbaggar – bara tvål och vatten. Men de äter tyg och kartong så att de kan skada dina kläder även om du inte har matta.

Sedan de började nära dörren i köket var jag så grov ut och satte alla redskap i diskmaskinen.

Sedan gjorde jag en smoothie och insåg att jag inte hade något att äta det med! ha! Jag använde en glassskopa. Det andra alternativet var min risserver som jag tittade upp och kallas en Shamoji. Är det inte det mest fantastiska ordet du lärde dig den här veckan ?? !!

Och jag tvättade också alla mina kläder och handdukar och sängkläder. Det tog över hela helgen och jag arbetar fortfarande med att städa ut olika slumpmässiga lådor och containrar. Usch. Detta gör att du absolut vill komma över mitt hus och umgås, eller hur?

Allt jag behöver är att förlora den 1 kompis jag har !!

På uppsidan-jag köpte just dessa låda arrangörer så efter att jag tvättade mina löpstrumpor och kompressionsstrumpor hade jag denna snygga lil-situation för att sätta in dem. Jag kände mig så typ-A ovanpå livet i 5 hela minuter! Bom. Det här är en stor sak för mig! Jag har normalt två olika färgstrumpor och en av dem är smutsig och den andra har hål.

Den här personen var inte värdefull för att hjälpa till att rengöra eller döda buggarna eller verkligen ge mig någon form av meningsfull interaktion som skulle få mig att känna mig validerad.

På tal om pälsbollen …

Jag känner att Vegas spårar hans kull utanför kullen och jag måste regelbundet svepa och/eller kliva på den och säga 4-bokstäver i hans riktning.

Jag har provat olika mattor och mattor och platser – men det fortsätter att hända. Jag trodde att han kanske bara är rörig men min mamma sa att det kanske är kullen jag använder. Vad!? Jag tänkte inte ens på det så jag fick den här nya hippie -kattkullen från Trader Joes – det är vill ha kattkull. Det ser väldigt annorlunda ut från hans normala kull – det är som små bruna pellets.

Har någon person provat detta? Jag stängde bara av hans gamla grejer för detta (även om väskan säger att övergången långsamt). Vi får se hur det går!

När jag får ett e -postmeddelande eller kommentar eller ett meddelande från dig gör det mig verkligen lycklig. Jag legit leende mot datorn. Även de som kallar mig C-ordet. Hej, jag har inga kamrater och ett felinfektion – jag tar vad jag kan få!

I alla fall. Jag älskar verkligen otroligt när du delar dina löpande uppdateringar och tävlingar och framgångshistorier. Så jag fattade ett beslut att rädda RER -läsarna som kör e -postmeddelanden från förra veckan och dela dem med YA! Grattis till alla som springer och arbetar mot alla mål. Fortsätt så! Jag är oerhört nöjd med dig och det gör mig riktigt glad om jag kunde hjälpa eller stödja i alla fall.

Run Eat Repeat Blog Reader Runner Wins:

Andrew sprang sin första 5K!

“Det gick bra!! Jag slutade under 40 minuter och det var mitt mål. Jag tror att jag började för snabbt eftersom jag känner att jag bleknade i slutet. Sammantaget var det ett bra första lopp och jag kan inte vänta till nästa. ”

Amy sprang sin första halvmaraton och skickade en bild av tävlingsmedaljen:

”Hej Monica! Jag är så extatisk att jag sprang i mitt första halvmaraton idag. Tack för att du är så motiverande och inspirerande för mig! Mitt mål var att göra det på under 2 1/2 timme. Jag gjorde det i 2:16 CF Monterrey Tröja !!! Woo hoo! Jag slutade med att få Garmin Forerunner 35 eftersom den har den handledsbaserade hjärtmonitorn. Jag älskar det- även om jag bara har använt det här en gång hittills.

Jag inkluderar bilder. Går online nu för att hitta en annan att göra! Jag har en 10k nästa månad och tänker slå min 58 minuters PR.

Åh och vi har de coolaste medaljerna! Ferrishjulet snurrar! ”

Karen skickade mig en anteckning som säger att Run Camp hjälpte till att driva henne att köra sin första 10K:

”Jag ville bara kontakta dig om min prestation efter att ha tagit din utbildning. Jag tränade och slutade min första Disney 10K förra helgen vid 62 års ålder! Tack för motivation och hoppstart för min träning. ”

Tracey från Tracey kommer att få i form lämnade den här kommentaren på RER:

”I helgen gjorde jag en 5 mil körning i Boston som heter The Run to Remember. Jag var nervös över att inte kunna göra hela fem mil. Jag har aldrig kört så långt innan. Det mest jag gjorde var 4,3 mil och det var tillbaka i januari. Jag skadade ryggen denna vintertid (så jag får smärtsaken) och kunde inte springa på ett tag och när jag började springa igen var jag bara inte i det. Men jag kunde dra den ur min hatt och göra körningen för att komma ihåg. Jag sprang fem mil. Whoo hoo !!! Jag vet att du springer fem mil bara för att värma upp, men för mig är det en otroligt lång sikt. ”

Beki chimade in ungefär sitt första halvmaraton på Twitter efter mitt Jeff Galloway -inlägg:

Fortsätt så!

Om du har en löpande vinst eller framgångshistoria eller körde ett lopp du vill dela – maila mig på runeatreeat @gmail.com med “RER Reader Running” i ämnesraden så kommer jag att dela det här. (Om du vill nå ut men inte har det delat, det är bra, låt mig bara veta i e -postmeddelandet. Jag vill fortfarande höra från dig.)

Kör och äter andra platser online …

6 saker att förvänta sig vid ett Disney -lopp med hjälp av Women’s Running Magazine

7 Vanliga löpande rädsla och hur man erövrar dem via aktiv

Fråga: Vilken sommarmat är du mycket extatisk om?

Har du provat en fantastisk hippie kattkull jag måste veta om?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Kör äter upprepad semesterlista och undersökning

Kör äter upprepad semesterlista och undersökning

Running Blog Survey 2020 och semesterlista. Kör Eat Repeat Christmas Card List och vad behöver du för att köra ditt bästa liv

Kör äter upprepade podcast 89 bästa live -rekommendationer och värsta podcast recs

Kör äter upprepade podcast 89 bästa live -rekommendationer och värsta podcast recs

Podcast som täcker de bästa mathelgen och värsta nya podcastrekommendationerna – eller de program som krossade mig. Kör n

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, idéer för sommarlöpning och mer!

Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, idéer för sommarlöpning Tigres UANL Tröja och mer!

Kör matens fitness intuitiva matfrågor och svar. Idéer för sommarlöpning, vad du ska göra om du är deprimerad och

Det är därför jag springer

Det är därför jag springer

Varför jag springer. Vi har alla olika skäl till att vi kör. Men det är fantastiskt att vi kan ansluta sig genom att springa och sociala medier.

Marathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eating and Reading Updates

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Challenge Training Update. Matdagbok och böcker att lyssna på när du kör

Varför jag först gick till terapi och vad som hände med tanke på att podcast 109

Varför jag först gick till terapi och vad som hände med tanke på att podcast 109

Varför jag gick till terapi och min berättelse om hur jag hittade en terapeut och mina tankar om det. Första gången Marathon Runner på sin P

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.