Hej! Jag körde OC Half Marathon idag såväl som även om jag har kört detta ett antal gånger tidigare, detta var en ny upplevelse sedan det regnade. Det har alltid varit varmt när jag har gjort halv- eller fullt OC -maraton så det var ett annat lopp.

Förutom regn på tävlingsdagen-lägger jag till den mindre än idealiska omständigheten genom att göra några stora rookie-misstag. Låt oss spela det här som det är bra nyheter / dåliga nyheter såväl som Inter Milan Tröja jag kommer att lista de saker jag gjorde fel och de saker jag gjorde bäst med fel saker …
Mina senaste videor

Marathon Training Day 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Repeat Repeat. Träningsplan dag 5.

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 34 sekunder

Bredvid
Golden Retriever tar inte sina piller!
02:19

leva
00:00
08:21
04:34

Saker jag gjorde fel det här halvmaraton:

1. Jag kunde inte komma ihåg att ta med vatten.

Låt mig säga att ännu en gång – jag, din regionala monikan som dricker så enorma mängder vatten varje dag att hon troligen är ensam ansvarig för Kaliforniens torka … misslyckades med att komma ihåg att ta med vatten för att springa ett halvmaraton.

Jag förstår inte ens vad min fråga är? !! När jag körde till loppet insåg jag att jag önskade en drink med vatten och var dumt att erkänna att jag inte lyckades komma ihåg det. Jag kommer inte ens att komma ihåg det när jag går till stormarknaden.

Lyckligtvis hade jag iskaffe! Men jag var törstig innan loppet liksom jag känner för att förstå att jag inte kan få vatten att göra mig mycket mer törstig!

Jag lägger till och med ut mitt paket med mango för min andra vattenflaska – jag tar vanligtvis 2 = 1 för vatten såväl som 1 för gnista. Jag tappade verkligen sfären på den här.

2. Jag typ av misslyckades med att komma ihåg / slutade på att äta innan loppet.

Jag byter upp det jag äter innan ett lopp men har ätit havregryn på sistone. Innan tävlingar gör jag det i en resekaffemugg och äter den på vägen. När jag precis skulle gå ut ur mitt fordon insåg jag att jag inte ätit. Vid den tidpunkten ville jag inte försöka och tvinga mig själv så jag lämnade det bara.

I mitt försvar – när jag var på väg mot motorvägen klockan 04:30 i morse valde jag sista minuten att parkera vid ytlinjen och ta skytteln till början. (OC Marathon / Half Marathon tillhandahåller 2 bussalternativ: 1. Park vid ytan samt ta en buss till startlinjen 2. Park i början såväl som när loppet är över ta en buss tillbaka till början för din bil)

Tja, jag var orolig för att jag skulle vara lika kylig att skjuta tillbaka till början. Jag förstod att jag bara skulle vilja komma till mitt fordon efter loppet så jag ändrade mitt sinne i sista minuten. Det gjorde mig sent för loppet och distraherade mig från att äta.

3. Jag trodde att prognosen för vädertillstånd som uppgav “söndag kommer att ha 30% möjlighet till regn och intermittenta duschar”.

Det var inte fallet. Precis som skytteln i början tappade oss från började det verkligen regna. Det var inte de typiska strö eller dimma som i vissa fall inträffar nära havet. Nope. Det regnade – vissa människor uppgav till och med att det hyllade.

Människor sprang för täckning under träd såväl som i lobbyerna på några av hotellen som omger Fashion Island (där loppet startar). Jag slutade också till ett av hotellen. Jag väntade där upp tills det var några minuter upp tills pistolen gick för att försöka och stanna utanför regnet i några minuter. Mina fötter var redan våta från att gå till hotellet så jag förstod att bli dränkt var bara en tidsfråga …

Saker jag gjorde bäst det här halvmaraton:

1. BRÄNNADE BELA DAGEN innan.

Jag ser till att ha en banan många dagar veckan jag kör ett lopp. Detta ger mig lite ytterligare kalium och hjälper till att avvärja kramper.

Jag är likaså kolhydrat ton och ser till att ha salt. Jag är en salt tröja så det hjälper mig (gör det som är finaste för din kropp, det här är inte perfekt för alla).

2. Ta tag i regnet Poncho från min bil.

Eftersom det inte riktigt regnade när jag kom ut ur mitt fordon – hoppade jag praktiskt taget över det. Jag är så glad att jag hade det! Så snart vi gick ut ur bussen började det verkligen komma ner. Detta hjälpte mig att hålla mig lite torr och hålla mig lite varmare.

Tips: Skaffa en regnponcho från 99 -cent -butiken samt förvara den i ditt fordon i situation med nödsituationer eller regniga lopp.

3. dök upp.

Mellan det kyliga regnet såväl som min närmande oroliga uppdelning tänkte jag inte på att gå alls. Jag är glad att jag dök upp. Jag var inte loppet. Jag upptäckte inte något väldigt fantastiskt med att springa vid det här loppet (förutom Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja att UM kanske tar med sig Water Newb).

Men jag hjälpte mitt förtroende lite genom att bara dyka upp. I vissa fall är det allt du kan göra – dyka upp och vara där. Det är mycket bättre än att tillhandahålla innan du hade möjlighet att inspektera det.

Loppet: Det regnade under de allra första milen och sedan huvudsakligen stoppade. OC Half Marathon -programmet är verkligen vackert. Jag antar att det är den förmånen of Att ha din en kompis dike dig – jag är verkligen glad över att titta på Stilla havet såväl som eleganta hem i Newport Beach.

Det började strö igen när jag gjordes med loppet så jag valde att rusa till fordonet och telefonsamtal det en dag. Det är så konstigt att det är dyster här. Jag känner att alla mina tävlingsfoton är så gråa!?

OC Half Marathon Surface Time: 1:47:25

Sammantaget är jag bara nöjd med att ha ytterligare ett lopp i böckerna. Jag kommer att diskutera min Southampton FC Tröja tid och tro på exakt hur jag känner mig fysiskt så att jag kan utvärdera var jag är fitnessmässigt bäst nu. Jag kände att jag inte var helt återhämtad från Boston Marathon när jag inspekterade med mig själv under en slumpmässig körning den här veckan. Jag kräver att göra det varje körning.

P.s. Ananaskokosnötstimulering erbjuds. Jag är ledsen. Jag förstår att människor fortfarande ber om det, men när det erbjuds säger de inte riktigt när det kommer tillbaka. Jag har nyligen provat det blå hallon och tror att det är bra. Mango Strawberry är fortfarande en av mina bästa val.

Fråga: Vad gjorde du i helgen? Springa? Äta? Övrig??

Skicka mig arbetsboken

41sav

Delning är omtänksam!

41
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.